För att hålla din Nissan i bästa möjliga skicka – förlita dig endast på Nissan Original-delar och få dem monterade av certifierade Nissan-tekniker. Och använder du Nissan Original-service får du dessutom Nissan Assistance vägassistans ett helt år – utan kostnad. Välkommen till oss.

Marknadsledande på reparation och byte av bilglas. Vi sköter all kontakt med försäkringsbolaget, du behöver bara boka tid. Behöver vindrutan bytas erbjuder vi fri lånebil eller elcykel. I många fall behöver rutan inte bytas utan går att reparera istället. Bra för plånboken, miljön och din tid.

När du lämnar din bil till en ansluten Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken. Vi  reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner – vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar. Autoexperten lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar. De flesta bilverkstäder har även lånebilar som löser dina transportbehov under tiden din bil tas om hand om hos. Många väljer en Autoexpertenverkstad för att de tycker att vi är prisvärda, kunniga och har ett geografiskt bra läge.

Vi finns tillgängliga helt enkelt – och det är något vi är stolta över.

Firman DMC, eller Disco Music Company som de från början kallades, startades oktober 1991 och höll då på med uthyrning av PA-utrustning samt DJ-uppdrag på ett flertal klubbar och privatfester. Tommy Eriksson började sedan tävla i billjud 1992. Ett år senare 1993 kom första SM-Titeln i billjud, det blev ett SM-Guld. Följande två år -94 samt -95 utökades pokalsamlingen med ytterligare två SM-Guld. 1995 utökades verksamheten med försäljning samt installation av billjud i Rimbo, då Tommy hade gjort sig ett stort namn inom billjudskretsar.

Nu hittar du DMC Sound på Görla Handelsplats.
Läs mer på deras hemsida här

Vi säljer ett urval av Hyrdroscands sortiment.